[PROXYPER] Little problem with my pproxy build 308

Scott Lockwood scottlockwood at hotmail.com
Thu Aug 26 15:14:53 EDT 1999


That isn't the problem actually.  I've got the timeout set long enough when
it tried to connect on it's own.  Since upgrading to the non beta version of
the proxy, I can no longer force a flush with Ctrl-Break.
Sygate is a lot like Wingate, just more secure.

----- Original Message -----
From: Chris Sweeney <csweeney at cablesamerica.com>
To: <proxyper at lists.distributed.net>
Sent: Thursday, August 26, 1999 9:42 AM
Subject: RE: [PROXYPER] Little problem with my pproxy build 308


In sygate, what are the time out settings for the connection from that port
(2064)?  I know for example in Wingate it defaults to 60 seconds and then
Wingate will break the connection, perhaps sygate has a setting like that,
that is causing the problem.  If you remove the time out for that port, or
extend it to say 120 minutes, that may fix your problem.

Chris
-----Original Message-----
From: Scott Lockwood [mailto:scottlockwood at hotmail.com]
Sent: Thursday, August 26, 1999 10:37 AM
To: proxyper at lists.distributed.net
Subject: Re: [PROXYPER] Little problem with my pproxy build 308


I have this as well, but am NOT using the built in Internet sharing.  I'm
using sygate (http://www.sygate.com/ ) and am having the same trouble.  I
have to stop and re-start the proxy to get it to flush at all.  :-(


Your using Windows 98, the 2nd edition by any chance?  Are you using the
built in internet sharing?
Chris Sweeney
--
To unsubscribe, send 'unsubscribe proxyper' to
majordomo at lists.distributed.net


--
To unsubscribe, send 'unsubscribe proxyper' to majordomo at lists.distributed.net



More information about the proxyper mailing list