[PROXYPER] no connection anymore!

Zdenek.Spindler at nelesautomation.com Zdenek.Spindler at nelesautomation.com
Tue Dec 14 15:24:27 EST 1999




Hi, I think I have similar problem
> im using perproxy 311. There is a proxy server with dial on demand connection
on
> the net. The problem is then when the proxy is trying to connect to Dnet
server
> it dial a connection, the proxy is conected to internet  but ts writing in
log:
> 12/03/99 12:25:10,Uplink: [1] connection to 255.255.255.255 changed state
> 12/03/99 12:25:10,        from 0 (ESTNONE) to 1 (ESTCONNWAIT)
> 12/03/99 12:25:10,Uplink: [1] connection to 255.255.255.255 changed state
> 12/03/99 12:25:10,        from 1 (ESTCONNWAIT) to 50 (ESTREADY)
> 12/03/99 12:25:11,Uplink: [1] Establishing handshake with 255.255.255.255...
> 12/03/99 12:25:49,Uplink: [1] connection to 255.255.255.255 changed state
> 12/03/99 12:25:49,        from 0 (ESTNONE) to 1 (ESTCONNWAIT)
> 12/03/99 12:25:49,Uplink: [1] connection to 255.255.255.255 changed state
> 12/03/99 12:25:49,        from 1 (ESTCONNWAIT) to 50 (ESTREADY)
> 12/03/99 12:27:12,Uplink: [1] 121 secs idle. Closing connection.
> 12/03/99 12:27:12,Uplink: [1] Closed connection to 255.255.255.255.
>
> And no connection is made.

I thought there is some problem with DNS server so I inserted the real IP adress
of one Dnet servers but result was the same.
BR Zdenek

From: christian.riemann at epson.de on 14.12.99 14:00 GMT

Please respond to proxyper at lists.distributed.net
                                                              
                                                              
                                                              
 To:      proxyper at lists.distributed.net                      
                                                              
 cc:      (bcc: Zdenek Spindler/VAO/VALMET)                   
                                                              
                                                              
                                                              
 Subject: [PROXYPER] no connection anymore!                   
                                                              




-------------- next part --------------


Hi together, it's again me ;-)

following prob:
a perfect working perproxy(311) stops delivering blocks to our teamproxy
since abt 2 days!
exerpt from the consolelog:

12/14/99 01:25:17,Status: Creating uplink (outgoing server) connection.
12/14/99 01:25:18,Uplink: [1] connection to xxx.xxx.xx.xx changed state
12/14/99 01:25:18,        from 0 (ESTNONE) to 1 (ESTCONNWAIT)
12/14/99 01:25:18,Uplink: [1] connection to xxx.xxx.xx.xx changed state
12/14/99 01:25:19,        from 1 (ESTCONNWAIT) to 50 (ESTREADY)
12/14/99 01:25:19,Uplink: [1] Establishing handshake with xxx.xxx.xx.xx...
...
12/14/99 01:26:01,rc564 r=3190/5684, d=2141/1, 4.7 Mkeys/sec, tot=4402
...
12/14/99 01:27:20,Uplink: [1] 121 secs idle. Closing connection.
12/14/99 01:27:20,Uplink: [1] Closed connection to xxx.xxx.xx.xx.

handshake is done...but no blocks are transfered...anybody seen such a
behavior before?

  Christian Riemann
      - Sales General -
  - Database Specialist -
------------------------------------------------------------------
EPSON Deutschland GmbH
Z?lpicher Str.6
40549 D?sseldorf
Germany

Christian Riemann
Email:
*    christian.riemann at epson.de
*    bully at uni-duisburg.de
*    bully at viersen.com

Telefon : 0211/5603-455

AD ASTRA!
------------------------------------------------------------------

--
To unsubscribe, send 'unsubscribe proxyper' to majordomo at lists.distributed.net



More information about the proxyper mailing list