[PROXYPER] perproxy-308-win32 observation

John Poznicek johnpoz at enteract.com
Fri Jun 25 19:24:41 EDT 1999


I have noticed that 308 win32 proxy does nothing after you send it the ALRM,
Cntrl-break - oh it shows that you sent it - but it never connects to
upstream proxy.

06/25/99 08:21:08,Server connectivity mode is normal
06/25/99 08:21:08,Loaded 0 ignoredip addresses from ini file
06/25/99 08:21:08,Loaded 0 allowedip addresses from ini file
06/25/99 08:21:08,*Alarm*  Forcing server connection.
06/25/99 08:24:06,rc564 r=39/400, d=369/3, 0.0 Mkeys/sec, tot=367
06/25/99 08:24:06,desII r=0/20, d=0/3, 0.0 Mkeys/sec, tot=0
06/25/99 08:25:20,*Signal*  Re-reading configuration.
06/25/99 08:25:20,Doing .ini reload now.
06/25/99 08:25:20,Verbosity set to: general stats keyblock server client
buffers timestamp attention errlow errsevere (3519)
06/25/99 08:25:20,Server connectivity mode is normal
06/25/99 08:25:20,Loaded 0 ignoredip addresses from ini file
06/25/99 08:25:20,Loaded 0 allowedip addresses from ini file
06/25/99 08:25:20,*Alarm*  Forcing server connection.
06/25/99 08:27:07,rc564 r=39/400, d=369/3, 0.0 Mkeys/sec, tot=367

As you can see I sent it the alarm twice - it says it is forcing server
connection - but nothing!!  but if I restart the proxy - bang it connects to
the server and sends and recv's more blocks!

Anyone else notice this - or know if its a known bug being worked on??

Thanks,

John Poznicek
Team #2349

--
To unsubscribe, send 'unsubscribe proxyper' to majordomo at lists.distributed.net



More information about the proxyper mailing list